Pages

Thursday, 20 December 2012

Ayuh Senyum dan Gembira~

" Kegembiraan datang bila mana diri kita yang mencari, ianya tidak datang sendirian tapi datang dengan keyakinan dan keikhlasan kita pada diri sendiri dan orang lain. Itulah kegembiraan~
^_^ ^_^

-Mendoakan semoga anda ceria dan sabar dalam mengharungi kehidupan yang penuh warna-warni-
Thanks kawan~


Tuesday, 2 October 2012

Lonely Stray Kitten

Assalamualaikum fellows, 
Hari ini saya nak share gambar kitten yang saya snap baru-baru ini.. =)
Kitten ini ditemui pada hari rabu lepas. That time, memang dia tengah sakit dan kelaparan.
 Since dia masih kecil, saya membawanya pulang ke rumah dan pergi  ke veterinary since sakitnya belum pulih. Inilah pengalaman pertama dalam dunia kucing. 
Now, dia sudah stabil sikit sangat aktif. And this picture was taken on her 5th day at our house.


Now, masih menanti lovely foster mum/dad or both yang sudi menjaganya dengan penuh kasih dan sayang, sebab saya kurang pandai dalam dunia kucing ni .jadi tak dapat nak bagi attention kat dia. Sangat suka menggigit okay =D 
Sesiapa yang berminat dengan untuk adopt beliau bolehlah menghubungi saya. 
Nama dia pon belum ada lagi.. ^^,

Monday, 24 September 2012

Engagementt | Ida Laila

Assalamualaikum, for today =)
Enjoy moment for this Engagement~


Klang2011 | Touch

warnawanie photoart

Tuesday, 21 August 2012

Syawal TIba Lagi~ 3rd Day!

Assalamualaikum! =)


Selamat Hari Raya kawan2! Maaf Zahir & Batin.
Moga-moga ibadat & amalan kita di bulan Romadhan & bulan2 seterusnya akan diterima. Amin.
Jadi, kepada kawan-kawan yang dikenali & beraya di sekitar KL,
jemputlah datang makan kuih raya di rumah saya...kuikui ^^
Take care & ceria selalu yaw!

Saturday, 11 August 2012

Graduation Photoshot | Jamiatul Adawiyah


Assalamualaikum & Selamat Berpuasa,


Happy viewing! ^^
Sharing: Me capturing Ms. Adawiyah on her Graduation Day!
Congratulations!!


Titiwangsa | 2011 | Retouch

warnawanie photoart

Friday, 3 August 2012

" Harrods Tote Bag Giveaway by Liza Razak "



Assalamualaikum, 
For the 1st time saya rasa nak join Goldish Giveaway by Ms. Liza Razak~
ni kira nak kasi up sket confident level la.^^ ada relate ke?hihi.

Jadi, ni la " My Favourite Outfit" - Giler Merah


Feel free to join fellows!!

Selamat Berpuasa =)

Sunday, 29 July 2012

Engagement | Che Ummerra

Assalamualaikum,

Okay, hari ini nak share my collection picas on
 Majlis Pertunangan Che Ummerra, 5 bulan yang lalu.~ Tahniah Sis!!
Selamat mencuci mata, selamat berpuasa ^^ 


Thanks for wiewing!
February 2012 | Puncak Alam, Selangor.

warnawanie photoart

Wednesday, 25 July 2012

Blossom For You Part II


Oooh..teratai bunga indah...
Buat santapan mata, Selamat berpuasa!! ^^


Thanks for viewing!
Location:  Klang & Shah Alam =)

warnawanie photoart

Tuesday, 24 July 2012

Kau Buat Aku Tersenyum

Pernah tak tengah-tengah buat kerja ngadap pc tiba-tiba plak nak sengih?..hihi.sape la tu... 
~Selamat berpuasa~


Friday, 20 July 2012

Nak Puasa Dah~

Assalamualaikum~

Romadhan akan kembali lagi. Istimewa buat kita semua. Jadi, kena prepare diri okay! Hope kehidupan kita semua di masa lalu akan terus menjadi kekuatan untuk diri melangkah pada hari ini dan seterusnya...amin..=)

Jadi, kelebihan masa lalu kena la digunakan untuk create aspirasi yang lebih ceria dan gembira yang boleh meningkatkan self confident kita. Menjadi lebih baik & lebih-lebih baik. Pesanan untuk diri sendiri jugak nih~

Okay, till then. take care always..moga diberkati ^^




*kelewatan mengupdate lagi, berbulan2 | busy bagai projek~ see you soon.
InsyaAllah...Annyeong~ ^^

Thursday, 19 April 2012

Solemnization | Mahira & Shaarul


Assalamualaikum kawan-kawan manis yang menyinggah~

Semoga ceria selalu. Jadi, hari ni  saya nak share koleksi photos yang berjaya dicapture dalam 
majlis akad nikah Shaarul & Mahirah. Congrats to both of them ^^
Okay, selamat cuci mata!


2011 with love | Nafas baru nak masuk ^^
Lokasi: Sri Iskandar, Perak

warnawanie photoart

Tuesday, 10 April 2012

Wedding Reception | Intan & Azli

Assalamualaikum,
 Hasil photoshot saya on wedding reception Intan & Azli =)
Tahniah!!
Happy viewing & Selamat mencuci mata ^^


2010 with love | Nafas baru~ ^^
Lokasi: Klang, Selangor

warnawanie photoart

Thursday, 5 April 2012

Graduation | Siti Aisyah

Assalamualaikum,

Akibat hujan lebat di petang hari, so terpaksa shoting di waktu malam.
Alhamdulillah berjaya walaupun tak banyak. Tahniah cik Aisyah!
Selamat mencuci mata ^^

Edisi: 'Night Version' | Touch


Lokasi: Universiti Malaya

warnawanie photoart

Wednesday, 22 February 2012

Blossom for You

Mari cuci mata!! ^^


my nature photo collection ^^, ~next time update lagi..Thank you

warnawanie photoart


Tuesday, 21 February 2012

Enjoy! KLB

Saya suka tengok 'Kau Laksan Bulan' (TV2). Cerita ni wat diri sendiri tiba-tiba jadi jiwang. haha! ke memang jiwang? kuikui~ tp saya memangg suka. kelakar pun ada..ayat berbunga-bunga + ada pelakon favourite yang kacak.
tersengih-sengih tengok. haha! ^^

  
setiap hari selasa : 12.30am ^^,

Monday, 20 February 2012

Wishing This Moment Kembali

Assalamualaikum fellows ^^

Wow, tiba-tiba teringat pulak kenangan time makan ice cream bersama bestfriend say yang sorang ni.
Agak lame jugak tak bertemu. Her name: Aisyah (Acu), haha! biase la bila dia
da nak start study balik kan.. Plan nk bertemu this week pun terpaksa cancel since
beliau ada hal yang tak dapat dielakkan.. Belum ade rezkinya lagi..mybe next time, kan acu?! =)

So, inilah (Acu) yang manis & cumil (gambar lama)

 our chosen ice-cream from Ice Room ^^

& Me

Okay done!, esok kerja. Have a nice day okay! tq

-ceria penuh warna wanie =)

Sunday, 19 February 2012

Orders to Assault

my fotowork: with my lovely soldier toys ^^

warnawanie photoart

Saturday, 18 February 2012

Sekali Lagi ^^

Assalamualaikum,

Makanya, telah berlalu masa..sibuk da memanjang + idea taip story yang kurang power..hehe..
ada je pelbagai kejadian..tapi tu la..nak meluahnya sukar, taipnya senang je~ =)
 Masa cuti yang dihabiskan dengan kerjaya sendiri. Semoga ceria selalu.. ^^

*1st entry tahun 2012. Selamat Tahun Baru kawan-kawan manis semua!

Peace no war, Semoga lebih bersemangat

Nah, bagi bunga sekali ^^

-ceria penuh warna wanie =)